Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Üdvözlünk a PrincessFactory Blogon!

Minden Nőben ott él egy kislány, aki arról álmodik, hogy egyszer igazi Disney-hercegnővé válik. Mi a PrincessFactory csapatával célul tűztük ki, hogy segítsünk ezt a felejthetetlen "Hercegnő-pillanatot" valóra váltani. Készülj akár egy esküvőre, szalagavatóra, bálra vagy gálára, tudjuk mennyi izgalommal jár, hogy minden tökéletesen alakuljon. A PrincessFactory Blog megalkotásával szeretnénk tanácsokkal és inspirációval segítségedre lenni, amik egész biztos hozzájárulnak az esemény sikeréhez.

Találkozzunk a 2023-as Őszi Esküvő kiállításon!

Találkozzunk a 2023-as Őszi Esküvő kiállításon!

2023. 11. 03. 13:26:38 Tömösváry Panna

Gyere el 2023. november 11-12-én a Hungexpora az Őszi Esküvő kiállításra és találkozz velünk élőben. Izgalmas újdonságokkal és meglepetésekkel várunk benneteket szeretettel az E pavilon 39/b standján!

Infinity ruha, a tökéletes koszorúslány ruha

Infinity ruha, a tökéletes koszorúslány ruha

2023. 06. 23. 19:09:21

Az esküvőszervezés és tervezgetés izgalmas, ám gyakran kihívásokkal teli feladatokkal jár. Az egyik ilyen kihívás az ideális koszorúslány ruhák kiválasztása. Azonban van egy stílusos és sokoldalú választás, amely kiemelkedik a többi közül: az infinity ruha. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük, miért éppen az infinity ruha a legjobb választás koszorúslány ruhának.

Lánybúcsú fotózás Oravecz Diával

Lánybúcsú fotózás Oravecz Diával

2023. 05. 27. 21:55:05
Ruháink egy igazán rendhagyó fotózáson jártak. Oravecz Dia esküvői fotós képein keresztül egy különleges és igazán csajos képzeletbeli lánybúcsú pillanataiba nyerünk betekintést. 
Rapid esküvő – avagy esküvőszervezés akár egy hónap alatt!

Rapid esküvő – avagy esküvőszervezés akár egy hónap alatt!

2023. 02. 23. 18:50:52 Abonyi Toncsi

Megtörtént a lánykérés, de nem szeretnétek hónapokat, vagy akár éveket várni az esküvőtökig? Teljesen megértjük! A rapid esküvőknek megvan az az előnye, hogy a lelkesedés egy pillanatig sem lankad, hiszen nincs időtök hosszan elmerengeni egyes dolgokon. 

A koszorúslány ruha választás etikettje

A koszorúslány ruha választás etikettje

2023. 01. 19. 21:35:46 Tömösváry Panna

Az esküvői ruha és kellék beszerzéséhez hasonlóan a koszorúslány ruha vásárlás is jó buli, de biztosan nem lesz egyszerű feladat. Ha csak nem úgy dönt a menyasszony, hogy ő állja a költségeket, akkor bizony össze kell hangolni kinek mi fér bele a keretbe és ha ez nem lenne elég a lányok alkati és stílusbeli preferenciái is eltérőek lehetnek. 

Habár a feladat tele van kihívással és meglehet kicsit trükkös de szeretnénk megnyugtatni, nem kell hogy egy plusz stressz faktorrá váljon.

11 Karácsonyi Esküvő inspiráció, ami garantáltan meghozza a kedved egy téli esküvőhöz

11 Karácsonyi Esküvő inspiráció, ami garantáltan meghozza a kedved egy téli esküvőhöz

2022. 12. 11. 02:13:14 Tömösváry Panna

Minden esküvő évszaktól függetlenül emlékezetes, a téli esküvőkben, van valami igazán varázslatos. A csípős levegő, a havas táj, a hangulatos érzés, hogy megoszthatjuk a boldogságunkat a családunkkal és barátainkkal  – mindez egy olyan estét eredményez, amelyet senki sem felejt el egyhamar. Egy decemberi esküvő pedig tökéletes alkalom lehet arra, hogy megünnepeljük az év ezen szakaszát, és lényegében a valaha volt legjobb karácsonyi partit rendezzük. 

Ráadásul, mivel az esküvői szektorban a tél off-seasonnek számít még akár spórolhatunk is, és nagyobb eséllyel lesznek a szolgáltatók időpontok tekintetében is rugalmasabbak!

Elhoztunk tehát nektek pár ötletet, melyek inspirációul szolgálhatnak ha fontolgattok egy karácsony tematikájú esküvőt!

Szalagavató '22 - Lépésről lépésre II.

Szalagavató '22 - Lépésről lépésre II.

2022. 11. 28. 00:58:52 Abonyi Toncsi

A PrincessFactory-nél az a célunk, hogy olyan alkalmi, menyasszonyi és koszorúslány ruhákat kínáljunk, amik között mindenki megtalálja a számára tökéleteset. A tökéletes szalagavató mindenkinek jár, ahogy az is, hogy úgy élje meg, ahogy kedve tartja. Szerencsére napjainkban lazultak a szabályok és lehetőségünk van olyan ruhában, cipőben és kiegészítőkkel ünnepelni, amik a legjobban tükrözik a személyiségünket. Mi pedig arra biztatunk Téged, hogy élj ezzel a lehetőséggel és formáld a szalagavatót a saját képedre!

Szalagavató '22 - Lépésről lépésre I.

Szalagavató '22 - Lépésről lépésre I.

2022. 11. 22. 00:00:00 Abonyi Toncsi

A mi szívünkben nagyon kedves helyet foglal el a szalagavató intézménye. A bájos alkalmi ruhák és cipők, a fényűző díszítés és az előkelő hangulat mind emelik az esemény fényét és megadják a lehetőséget, hogy mindenki legszebb pompájában ragyogjon. Nem meglepő tehát, hogy a PrincessFactory Blog első bejegyzése erről a különleges alkalomról szól.

A szalagavató a legtöbb fiatal életében azért bír nagy jelentőséggel, mert a fiúk ekkor viselnek először frakkot, a lányok pedig ez alkalomból öltöznek először Hercegnőnek. A hercegnőség jelenthet habos-babos ruhát, csinos frizurát és sminket, valójában mindenkinek azt, amitől számára ez az este kivételessé válik.

Tudjuk milyen fontos, hogy minden tökéletesen alakuljon a szalagavató napján, így az ebben a bejegyzésben olyan ötletekkel és tanácsokkal érkezünk, amik egész biztos hozzájárulnak az nap sikeréhez. Többek között szó lesz ruhákról, frizurákról és szépségápolásról, továbbá arra is adunk tippeket, hogy a PrincessFactory kínálatából mely ruhákkal teheted igazán egyedivé a megjelenésed.

Szalagavató '22 - Bevezető

Szalagavató '22 - Bevezető

2022. 11. 17. 00:46:45 Tömösváry Panna
Tudjuk, milyen fontos, hogy minden tökéletesen alakuljon a szalagavató napján, így az elkövetkezendő 2 hétben olyan ötletekkel és tanácsokkal érkezünk, amik egész biztos hozzájárulnak az esemény sikeréhez. Többek között szó lesz ruhákról, frizurákról és szépségápolásról. Kövessetek minket és garantáljuk, hogy felejthetetlen estében lesz részetek!