Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lánybúcsú fotózás Oravecz Diával

-
Lánybúcsú fotózás Oravecz Diával
Ruháink egy igazán rendhagyó fotózáson jártak. Oravecz Dia esküvői fotós képein keresztül egy különleges és igazán csajos képzeletbeli lánybúcsú pillanataiba nyerünk betekintést. 

Bár itthon még csak ismerkedünk ezzel a trenddel, külföldön már egyre népszerűbb, hogy a lánybúcsús csapatot egy profi fotós kíséri, és örökíti meg a legszebb és legviccesebb pillanatokat. Mikor Oravecz Dia meghirdette, hogy lány társaságokat, barátnőket keres egy képzeletbeli lánybúcsú fotózásához egyből bele szerettem a koncepcióba és felvettem vele a kapcsolatot, hogy a PrincessFactory ruhák is szívesen részt vennének a projektben.

Dia elképzelése az volt, hogy bemutassa az igazi "Sex és New York" életérzést és, hogy milyen jól működhet egy ilyen fotózás itthon is. Nem kell más, csak egy össze szokott lány csapat, humor, őszinte nevetések, na és persze csillogó ruhák, tüllszoknyák, gyönyörű sminkek és egy profi fotós!

Szó szót követett, Dia választása pedig a rengeteg jelentkező közül a szegedi trióra esett, akik csak a projekt miatt utaztak el Budapestre. Vivi, Gréti és Noémi között tökéletesen megvolt az az összhang, amit Dia keresett. Bár a fotózás végén egy kis nyári zápor is elkapta őket, a lányok kedvét ez sem szeghette. 

Íme egy kis válogatás az elkészült csodás képekből:

Fotó: Oravecz Dia

Modellek: Gyuris Vivien, Bányai Noémi Pálma, Szabó Gréti

Smink: Bányai Noémi Makeup & Beauty

Ékszerek: Balogh-Horváth Judit, Vintagedekor - Provance Esküvő

Ruhák: PrincessFactory