Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szalagavató '22 - Lépésről lépésre II.

Abonyi Toncsi - 2022. 11. 28. 00:00:00
Szalagavató '22 - Lépésről lépésre II.

A PrincessFactory-nél az a célunk, hogy olyan alkalmi, menyasszonyi és koszorúslány ruhákat kínáljunk, amik között mindenki megtalálja a számára tökéleteset. A tökéletes szalagavató mindenkinek jár, ahogy az is, hogy úgy élje meg, ahogy kedve tartja. Szerencsére napjainkban lazultak a szabályok és lehetőségünk van olyan ruhában, cipőben és kiegészítőkkel ünnepelni, amik a legjobban tükrözik a személyiségünket. Mi pedig arra biztatunk Téged, hogy élj ezzel a lehetőséggel és formáld a szalagavatót a saját képedre!

Frizura és smink  

Nincs szó, ami elég érzékletesen fejezné ki, hogy mennyire fontos az arcformánkhoz, báli ruhához és személyiségünkhöz illő haj és smink megtalálása. Ha biztosra mennél, kérd ki szakértők véleményét. Keresd meg a fodrászod és sminkesed és találjátok ki együtt, hogy mi áll Neked a legjobban. De ne feledd, ebben az időszakban az összes szakember extrán elfoglalt, így érdemes minél hamarabb fixálni az időpontod, nehogy frizura vagy smink nélkül maradj.

Abban az esetben, ha érzed magadban a motivációt a haj és smink otthoni elkészítéséhez, nagyon szuper útmutatók és videók vannak a neten, amik inspirációt adhatnak. Egyes tartalomgyártók erre specializálódtak és A-tól Z-ig végig vezetnek a folyamatokon. Mivel egész nap viseled a kész sminket és a hajat, fontos, hogy minőségi anyagokkal dolgozz, hiszen a szépség nem mehet az egészséges arcbőr és hajkorona rovására. Ráadásul biztos, hogy tartósabb végeredményt érsz majd el.  

Kiegészítők – ékszerek, fehérnemű és az életmentő csomag  

Az ördög a részletekben rejlik, ezért kiemelten fontos, hogy a szettünk minden alkotóeleme kifogástalan legyen. A kevesebb néha több, tartja a bölcs mondás, tehát semmiképp ne aggass magadra túl sok, egymáshoz nem illő ékszert. Egy elegáns fülbevaló – nyaklánc – karkötő szettel biztos nem tudsz mellé nyúlni. Plusz, a csinos frizurát még csinosabb hajdísszel dobhatod fel, amivel szó szerint megkoronázod az estét.

A fehérnemű kérdésről nagyon kevés szó esik, viszont annál fontosabb téma. Már a ruhapróbára is érdemes abban a fehérneműben érkezned, amit a szalagavatón viselni fogsz. Ehhez a legjobb, ha testszínű, lézervágott alsóneműt és szintén testszínű melltartót választasz, ami nem fog kilátszani a keringős ruha alól. Az utolsó tippünk nem közvetlenül a szetthez kapcsolódik, de életmentő lehet. Indulás előtt egy kis neszesszerbe pakolj össze pótharisnyát, tűt és cérnát, sebtapaszt és zsebkendőt, hiszen ezek bármikor jól jöhetnek.  

Végül, de nem utolsó sorban: pihenés!  

Már átvettük a ruhák, cipők és kiegészítők témakörét, beszéltünk a tökéletes hajról és sminkről, így ami hátra van, az a nagy nap előtti pihenés. Bizony, nem is gondolnánk milyen fontos, hogy kipihenten induljunk neki a napnak.

Íme pár testi – lelki feltöltődési tipp:

-    Alvás, alvás, alvás! Tudjuk, nehéz úgy aludni, ha az ember izgatott, de hidd el, megéri.

-    Előző este vegyél egy nagy fürdőt, illatos fürdőbombával vagy egy forró zuhanyt gyertyafényben és relaxálj!

-    Ébredés után reggelizz egy finomat, igyál egy kávét vagy teát, hogy kellően energiadús legyél! -    A smink és haj elkészítése előtt tegyél fel egy hidratáló arcmaszkot, indítsd el a kedvenc sorozatod és hangolódj rá az estére!

-    A hidratálás egyébként is fontos, a nagy sürgés-forgásban ne feledkezz meg a folyadékbevitelről!  

Összegzés  

A tökéletes szalagavató mindenkinek jár, ahogy az is, hogy úgy élje meg, ahogy kedve tartja. Szerencsére napjainkban lazultak a szabályok és lehetőségünk van olyan ruhában, cipőben és kiegészítőkkel ünnepelni, amik a legjobban tükrözik a személyiségünket. Mi pedig arra biztatunk Téged, hogy élj ezzel a lehetőséggel és formáld a szalagavatót a saját képedre!

És persze, fontos a keringős ruha, a cipő, a kiegészítők a haj és a smink, de a legfontosabb, hogy érezd magad boldognak és elégedettnek a szalagavatódon.   A PrincessFactory-nál az a célunk, hogy olyan alkalmi, menyasszonyi és koszorúslány ruhákat kínáljunk, amik között mindenki megtalálja a számára tökéleteset.  

Reméljük bejegyzésünkkel segítettünk a szalagavatós előkészületekben, jó szórakozást kívánunk!  

Sok szeretettel:

a PrincessFactory csapata 

Tartalomhoz tartozó címkék: #prom #szalagavató