Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menyasszonyi készülődő köntös

Számunkra fontos, hogy minden menyasszony ragyogóan érezze magát az esküvője előtt, és ezek a köntösök tökéletes választást jelentenek a készülődésre. Mindegyik köntös kiváló minőségű finom anyagokból készült, hogy kényelmet és eleganciát biztosítsanak viselőjüknek.

A menyasszonyi és koszorúslány készülődő köntöseink között megtalálhatók a hagyományos stílusú darabok, amelyek finom csipke díszítéssel és bársony bujtatóval rendelkeznek, hogy romantikus hangulatot teremtsenek. Emellett az általunk forgalmazott darabok modern és divatos köntösök, amelyek egyszerre mutatnak eleganciát és trendi megjelenést. A kis részletek, a csipke, a bársony és a szatén egyedi kombinációja garantáltan felhívják a figyelmet és még különlegesebbé teszik a megjelenést.

A menyasszonyi készülődő köntösök tökéletesen illeszkednek a nagy nap előtti fotózásokhoz és a barátnőkkel való összejövetelekhez, lánybúcsúhoz is. Rendkívül kényelmesek és könnyen kezelhetők, ami lehetővé teszi, hogy pihentető és stílusosan tölthesse az esküvője előtti időszakot.

Kiváló ajándék lehet lánybúcsúra a menyasszonynak a legközelebbi barátnőitől! 

Köntöseinket előre egyeztetett időpontban, Budapest belvárosában található bemutatótermünkben fel is próbálhatod!

>>> Regisztrálok ingyenes ruhapróbára <<<

Rendezés: