Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Esküvői készülődő köntösök

Miért válasszatok egységes menyasszonyi és koszorúslány készülődős köntöst?

A menyasszonyi és koszorúslány készülődő köntösök egységes stílust, kényelmet és megjelenést kínálnak az menyasszony és barátnői számára. Egyforma köntösben való készülődésük fokozza a csapat összetartását és emlékezetes pillanatokat teremt az esküvői nap előtt.

A menyasszonyi és koszorúslány készülődős köntöseink tökéletesen illeszkednek a nagy nap előtti esküvői fotózásokhoz és a barátnőkkel való összejövetelekhez, lánybúcsúkhoz is. Rendkívül kényelmesek és könnyen kezelhetők, ami lehetővé teszi, hogy stílusosan tölthessétek az esküvője előtti időszakot. 

Az egyforma köntös emlékezetessé teszi az esküvői készülődés pillanatait. Amikor a menyasszony és a koszorúslányok együtt készülnek, megosztják az izgalmat és örömteli pillanatokat egymással. Az egyen köntösben való készülődés olyan emlékezetes élményt teremt, amelyet mindannyian megőrizhetnek a szívükben.

Segítünk abban, hogy az esküvői készülődés legszebb pillanatai valóra váljanak, és együtt megteremtsünk egy emlékezetes és felejthetetlen napot. 

Kiváló ajándék lehet lánybúcsúra a menyasszonynak, vagy ajándék, örök emlék a menyasszonytól a legközelebbi barátnőinek!

Köntöseinket előre egyeztetett időpontban, Budapest belvárosában található bemutatótermünkben fel is próbálhatjátok!

>>> Regisztrálok ingyenes ruhapróbára <<<

Rendezés: